FS Leusden logo met schaduw

Je eigen café huren

Het leukste café van Utrecht voor jezelf

Je verjaardag, vergadering, diner of bedrijfsborrel vieren in een fantastische ruimte voor jezelf? In Leusden, in de provincie Utrecht, vind je Café Four Seasons; gevestigd in het voormalige postkantoor van Leusden en omgetoverd tot een magische plek. Je kunt ons sfeervolle café huren voor vrijwel alle soorten feestjes en voor grote én kleine groepen vanaf 25 personen.

Cafe huren Utrecht Leusden Four Seasons

All In Arrangement

PRIJS PER PERSOON VANAF

€18,50*

* Voor deze prijs kun je het café twee uur afhuren

Inclusief onbeperkt frisdranken, bier en huiswijnen
1 Ronde bittergarnituur

Je betaalt bij ons geen zaalhuur!

Bekijk ons café van binnen:

Reservering aanvragen

Let op: Via het reserveringsformulier kun je je voorkeur voor datum en tijd opgeven. Hiermee is de reservering nog niet definitief. Na ontvangst van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om datum en tijd te bevestigen of, als jouw voorkeuren niet meer vrij zijn, te overleggen over andere opties. Wil je direct weten wanneer het café nog vrij is? Bel ons dan even op 0621 366 678.

Over Café Four Seasons

Ons café is gevestigd in het voormalige postkantoor van Leusden, in de provincie Utrecht, vlakbij Amersfoort. Het gebouw is de afgelopen jaren omgetoverd tot een fantastische evenementenlocatie met zaalverhuur voor onder meer bruiloften, bedrijfsfeesten en clubfeestjes. Je vindt op deze pagina alle informatie over de evenementenlocatie. Het café is met veel gevoel voor sfeer ingericht en biedt volop mogelijkheden voor vrijwel alle soorten feestjes en je kunt het café huren voor grote én kleinere groepen, vanaf 25 personen.

Het unieke terras van Café Four Seasons is ook een pareltje; ’s zomers een beachclub en ’s winters de sfeer van een après ski dorp. Je kunt het café apart afhuren of in combinatie met het terras.

Het arrangement is inclusief frisdrank, bier, huiswijn én 1 ronde bittergarnituur. We rekenen geen zaalhuur dus je betaalt alleen de arrangementsprijs per persoon.

Neem contact op voor alle mogelijkheden of vul het aanvraagformulier in voor het afhuren van je eigen café. Bij ons is heel veel mogelijk, dus wil je het net even anders dan denken we graag met je mee!

Ook handig om te weten: parkeren is gratis en voor de deur van Café Four Seasons.

Cafe Four Seasons Leusden Huur je eigen cafe bar 1